ČLÁNEK

Potřebuješ si odskočit od svých starostí? Potřebuješ naskočit do nového režimu? Chceš začít skákat radostí? 

Pokud alespoň na jednu otázku odpovíš ANO, musíme Ti představit Báru a její JUMPING. 

A co to tedy je? Jumping® je zábavné cvičení na trampolínách, u kterého se pěkně zapotíš. Tento sportovní program, který vznikl v roce 2001 v České republice, je sestaven tak, aby si na své přišel každý. Díky kombinacím rychlejších a pomalejších poskoků se silovými prvky a sprinty efektivně spálíš tuky. Balanční cviky navíc zpevňují hluboké svalstvo. Na Jumpingu® posilujete celé tělo a zároveň tvarujete jednotlivé partie.

Jumping® lekce je vhodná pro všechny – jak pro ženy, tak muže bez ohledu na věk. Nedoporučuje se pouze těhotným ženám a lidem s vážnějším srdečním onemocněním. Díky dopadům na trampolínku je Jumping® velmi vhodným cvičením pro lidi s nadváhou a po úrazech či operaci kloubů.

Lekce trvá 60 minut a je rozdělena na zahřátí, protažení, rytmické skákání, silovější skákání, vydýchání, posilování a znovu protažení. Co s sebou? Doporučujeme pevnou sportovní obuv, sportovní oblečení, ručník, láhev vody a dámám doporučujeme pevnou sportovní podprsenku

A jelikož je důležité, kdo to s Tebou odskáče, představíme Ti Báru Malinovou, která je právě certifikovanou trenérkou Jumping® a co o Jumping® říká:  

„ Jumping® jsem si totálně zamilovala! Nikdy mě nebavilo chodit do fitka ani na kruháče a pak jsem objevila Jumping®. Skákala jsem rok a půl a tolik mě to bavilo, že jsem chtěla vlastní tréninky. Tak jsem v roce 2017 splnila instruktorské zkoušky a od té doby se mu věnuji profesionálně“. 

Každé úterý od 19 hodin a čtvrtek od 18 hodin

Kontakt na Báru Malinovou, 604 734 033, barboramalinova@seznam.cz

Slovan Vyšehradský

Osobní trenér “BUĎ FIT, PŘIDEJ SE K NÁM!” V odvětví fitness jsem už 5 let a mám za sebou řadu tréninků svými klienty. Mým hlavním cílem je, aby Vás trénink naplňoval po všech stránkách a přinesl radost a fit postavu.

13. 10. 2023

Mohlo by Vás zajímat…